01-10-2019 / Conclusion Smart Automation /

Conclusion gaat samenwerking aan met UiPath

Het momentum van Conclusion wordt voortgezet met het bereiken van de volgende belangrijke mijlpaal in het partnerschap met UiPath, waardoor verdere waarde kan worden geleverd aan klanten met Robotic Process Automation (RPA).

Utrecht, September 2019 – Conclusion kondigde aan dat het is gestart met samenwerking in het partnerprogramma van UiPath. UiPath, het toonaangevende RPA-softwarebedrijf voor bedrijven, erkent partners als experts in het ondersteunen en leveren van RPA-oplossingen die echte transformationele resultaten voor klanten genereren. Partners blinken uit in het mede ontwikkelen van innovatieve bedrijfsoplossingen aan klanten door verkoop, implementatie en continue verbetering van informatietechnologie-infrastructuren met software, services, tools en operationele ondersteuning.

 

Conclusion heeft zich tot doelstelling gemaakt om routinetaken in bedrijven te automatiseren. Hierbij wordt Robotic Process Automation (RPA) naast Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) en low-code steeds belangrijker binnen digitale bedrijfsprocessen. RPA is ideaal voor het automatiseren van veelvoorkomende en monotone routinetaken die op regels zijn gebaseerd. Het leidt tot efficiëntere processen met kortere doorlooptijden en geeft mensen meer tijd voor zinvoller werk. Smart Automation is dé partij die u helpt om RPA optimaal te benutten. Tegelijkertijd bieden we als onderdeel van het Conclusion ecosysteem ook zekerheid, stabiliteit en schaalbaarheid.

 

UiPath is toonaangevend in het tijdperk van 'Automation First' – een mindset die één robot voor elke persoon nastreeft  - biedt gratis en open trainingen aan en stelt robots in staat om nieuwe vaardigheden te leren door middel van AI en machine learning. Geleid door een commitment om mensen in het digitale tijdperk te ondersteunen, heeft het enterprise RPA-platform van UiPath al miljoenen repetitieve, geestdodende taken voor bedrijven en overheidsorganisaties over de hele wereld geautomatiseerd, wat de productiviteit, klantervaring en werknemers tevredenheid verbetert.

Wij zijn Conclusion, een uniek ecosysteem. Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen en onderhouden. Over onze drijfveren kunnen we lang, maar ook kort praten. Dit is de korte versie: we willen doen waar we sterk in zijn én waar we in geloven: u in alle fasen van Digitale Transformatie de beste oplossing bieden!
www.conclusionsmartautomation.nl
www.uipath.com