Over ons

Gedegen consultancy en slimme software

Als eerste Nederlandse partner van RPA-marktleider Another Monday, laat Conclusion Smart Automation u graag zien wat automatisering van klantprocessen voor uw organisatie kan betekenen. U profiteert daarbij van het beste van twee werelden. Enerzijds krijgt u een gedegen advies dankzij de brede consultancy-expertise en -ervaring van Conclusion. Anderzijds bent u verzekerd van de toonaangevende RPA-software van Another Monday. Hun softwareontwikkelaars werken daarvoor nauw samen met onze consultants voor procesanalyse, -advisering en -strategie. Met als resultaat maatwerk: een RPA-oplossing die perfect is afgestemd op uw wensen, eisen en behoeften.

 

Expertise van het Conclusion ecosysteem

Bij alle activiteiten kunnen onze consultants putten uit de expertise van het unieke Conclusion ecosysteem. Een ‘familie’ van bedrijven met elk hun eigen expertises en specialisaties. Door deze intensieve kruisbestuiving binnen ons ecosysteem weten we hoe je nieuwe oplossingen naadloos laat interacteren met bestaande systemen. Uw vraag en wensen als klant zijn daarin leidend. Een aanpak die zich meer dan 20 jaar heeft bewezen. 

Onze mensen

Professionals die zelfs in het weekend voor u rennenMarco Schouten
Samen met de klant businessprocessen optimaliseren, automatiseren en innoveren: daar staan én gaan we voor! Geen dikke rapporten maar continu kleine en concrete verbeteringen doorvoeren.
Marco Schouten | Directeur
Hendrik Engels
Robotic Process Automation stelt je in staat processen te automatiseren zonder dat aanpassing van ICT systemen nodig is.
Hendrik Engels | RPA Strategist
Erick Schabracq
Automatiseren en robotiseren is optimaliseren. Dit creëert ruimte om te kunnen innoveren in een digitale transformatie van processen en organisaties.
Erick Schabracq | Manager Service & Delivery
Ronald Buis
Onze visie is om de traditionele werkomgeving opnieuw vorm te geven zodat mensen hun werk echt leuk vinden.
Ronald Buis | RPA Lead
Hendrik Engels
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet! Bel Hendrik Engels 06-8363 5069
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling